### Scribe Post for January 27 2009

Today in class we looked over a few questions from our past homework. I'm going to show the questions we went over.

Pg 43.

Pg 43.

sentence: The number is -84.

Let N = number

Let N = number

n/-7 - 2=10

+2 +2

n/-7 = 12(-7)

n=-84

n/-7 - 2=10

-84/-7 -2=10

12-2=10

10=10

Pg 46.

sentence: The width of the field is 36 yds.

Let N= Width

2n+3=75

-3 -3

2n/2=72/2

n=36

2n+3=75

2(26)+3=75

72=3=75

75=75

Later on, we got assigned to do page 47 and 48. We had to pick 5 questions from page 47. Since both pages are the same you do the 5 that you didn't pick on page 47 ,on page 48, if that makes any sense. Here are four questions that I picked.

n/4 -5=12

+5 +5

(4)n/4=17(4)

n=68

n/4 -5=12

68/4 -5=12

17 -5=12

12=12

2) You must work 13 hrs.

Let N= hours

7n+40=131

-40 -40

7n/7= 91/7

n=13

7n+40=131

7(13)+4o=131

91=40=131

131=131

3) She rented 28 movies.

Let N= movies

+2 +2

n/-7 = 12(-7)

n=-84

n/-7 - 2=10

-84/-7 -2=10

12-2=10

10=10

Pg 46.

sentence: The width of the field is 36 yds.

Let N= Width

2n+3=75

-3 -3

2n/2=72/2

n=36

2n+3=75

2(26)+3=75

72=3=75

75=75

Later on, we got assigned to do page 47 and 48. We had to pick 5 questions from page 47. Since both pages are the same you do the 5 that you didn't pick on page 47 ,on page 48, if that makes any sense. Here are four questions that I picked.

1) Mr. Enigma is 68 years old.

Let N= Years of age

1/4n -5=12Let N= Years of age

n/4 -5=12

+5 +5

(4)n/4=17(4)

n=68

n/4 -5=12

68/4 -5=12

17 -5=12

12=12

2) You must work 13 hrs.

Let N= hours

-40 -40

7n/7= 91/7

n=13

7n+40=131

7(13)+4o=131

91=40=131

131=131

3) She rented 28 movies.

Let N= movies

3n+15=99

-15 -15

3n/3=84/3

n=28

3n+15=99

3(28)+15=99

84+15=99

99=99

4) There was 2.5 hours of labour required.

Let N= Hours

-15 -15

3n/3=84/3

n=28

3n+15=99

3(28)+15=99

84+15=99

99=99

4) There was 2.5 hours of labour required.

Let N= Hours

140+48n=260

-140 -140

48n/48=120/48

n=2.5

140+48n=260

140+48(2.5)=260

140+120=260

260=260

For tomorrows scribe I pick Kristin. Well that's my scribe, I hope you enjoyed.

* REMEMBER THAT PROBLEM SOLVING IS ON THE TEST!

-140 -140

48n/48=120/48

n=2.5

140+48n=260

140+48(2.5)=260

140+120=260

260=260

For tomorrows scribe I pick Kristin. Well that's my scribe, I hope you enjoyed.

* REMEMBER THAT PROBLEM SOLVING IS ON THE TEST!

## 6 Responses to "Scribe Post for January 27 2009"

## Post a Comment